Powered By Blogger

Pazartesi, Ekim 30, 2006

EKİM AYINDA

01/ 10/ 2006' da Karabel Orman İşletme Şefliği'ne bağlı Yukarı Kızılca Köyü hudutları içerisinde İzmir Ticaret Odasının yaptırdığı yangın havuzu açılışı yapıldı. Açılışa İzmir Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, İzmir Orman Bölge Müdürü İsmail ÜZMEZ, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İTO Meclis Başkanı Necip Kalkan, Yukarı Kızılca Belediye Başkanı ve İzmir Ticaret Odası çalışanları ile Kızılca halkının katılımının olduğu törenle açıldı. Törende ayrıca Kemalpaşa'da orman yangınları için konuşlandırılmış helikopter tarafından bir de gösteri yapıldı.
03/ 10/ 2006'da Silvikültür Şubesinden Ali Haydar ÇETİN, C. Enis IRMAK ile İzmir İşletme Müdür Yardımcısı Muhammed KARAHAN'ın katılımı ile Sarılar Köyü 61 ve 100 nolu bölmelerde rehabilitasyon çalışmaları kapsamında yaptırılacak canlandırma kesimleri için köylülere uygulama tatbikatı yaptırıldı.



05/10/2006'da İşletme Pazarlama Şubesinin Üretim semineri uygulamalı şekilde yapıldı.





Çarşamba, Ekim 04, 2006

Geçen Ay

26-27 Ağustos 2006 tarihlerinde Kemalpaşa Hamzababa Köyünde Alevi-Bektaşi Fedarasyonunun destekleriyle Hamzababa Şenlikleri düzenlendi. Her yıl Ağustos ayının son haftasında düzenlenen şenliklere birçok sanatçı konuk oldu. Türkiye'nin dört bir tarafından gelenler ile yerel halk katılımı da iyidi.



IZMIR INTERNATIONAL FAIR
01-10 Eylül 2006 tarihleri arasında bir çok ülkeden firmaların katılımının olduğu İzmir Uluslararası Fuarı kapılarını 75. kez açtı. Bu sene onur konuğu ülke Kazakistan, onur konuğu il ise Uşak oldu.


Bu sene Organik Tarım Ürünleri üzerine yoğunlaşan fuar standlarında ayrıca otomotiv, motorsiklet, iklimlendirme, mobilya, dekorasyon, gıda, makine, beyaz eşya ürünleri yer almaktaydı.