Powered By Blogger

Çarşamba, Eylül 17, 2008

Nerelerdeydik?


Hizmet Binasının dış cephesini kayrakla kaplatarak rutubetten kurtardık. Parsa Ekip Binasının bahçesine arazözlerin su alabileceği havuz inşaatına başladık.

Parsa Ekip Binasının çevresine ihata, bahçe girişine sürgülü kapı, arazözün dış etkenlerden korunması için garaj yaptırdık.

Ekip binasının kapı ve garaj yapımında bizlere herhangi bir karşılık beklemeden hizmet veren Demirci Necati Usta'ya teşekkürü bir borç biliriz. Armutlu bölgesinde mikroklimatik farklılıktan dolayı etkilenen suni tensil ve tamamlama dikimleri için ekip binasının yan tarafındaki boş alanı tesviye ederek kendi fidanımızı üretme çalışmalarına hazırlandık.

İşletme Müdürümüz Hüseyin DİNÇER rehabilitasyon ve koruya tahvil çalışmalarını kontrole geldi.

Daha önce inşaa edilmiş fakat sanat yapıları yapılmamış yollarımıza sanat yapılarını yaptırdık.

Yaz sezonu yangınlar açısından önem arz ettiğinden şeflik mıntıkasını gören Mahmutdağı ve Manas Kulelerindeki çalışanlarımızı ziyaret ettik.

Yangın sezonunda 1 haftalık aldığımız izinde de daha önce çalıştığım Savaştepe'deki dostlarımızı ziyaret edip hasret giderdik. Burhaniye'de mavi sulara bakarak gözlerimizi dinlendirdik.



Dikkatsizlik neticesinde çıkan orman yangınlarına en kısa sürede müdahale ederek kontrol altına alıp söndürdük. Yaz gecelerinde de koruma faaliyetlerimize devam ettik.

Silvikültür semineri dolayısıyla gittiğimiz bölgede bulunan Ege Üniversitesine bağlı rasathaneyi de gezmeyi ihmal etmedik. Rasathanede yeryüzüne düşen göktaşlarını da gördük.



Zeamet Yangın Göletindeki su kaçaklarını önlemek amacıyla gölete Bentonit malzemesi ve harfiyat serme işlerini tamamladık.

Üretim çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik.